Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Geoana vrea consultari cu sindicatele inainte ca Guvernul sa demareze "discutiile formale" cu FMI

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat ca va avea loc o consultare cu reprezentantii sindicali la nivel national si judetean, precum si cu federatiile de pensionari, discutii care au un rol premergator negocierilor formale pentru obtinerea de catre Romania a unui credit extern.

"Impreuna cu domnul Petcu, am decis ca maine dupa-amiaza sa avem o consultare cu reprezentantii sindicali la nivel national si judetean, impreuna cu federatiile de pensionari din intreaga tara. Credem ca aceasta este o maniera corecta si democratica pe care un partid de stanga trebuie sa o aplice intr-un moment in care se iau decizii foarte importante pentru starea economiei si pentru starea echilibrului social din Romania", a spus Mircea Geoana, citat de Newsin.

Totodata, el a adaugat ca PSD a semnat impreuna cu presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu, un addendum la protocolul de colaborare deja existent. "Acest addendum implica un nivel mai mare de concertare si consultare intre noi si, de asemenea, in statutul modificat al partidului vom aduce acele amendamente necesare pentru a formaliza la nivel national si teritorial o relatie privilegiata intre PSD si CNSLR Fratia", a explicat liderul PSD.
Publicat Luni, 16 Martie 2009 - 16:08
Cuvinte cheie: geoana, sindicate, consultari, petcu, FMI | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours