Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Geoana promite cate 20.000 euro fiecarui roman care se va intoarce din strainatate

Cu ocazia lansarii la Milano a doi candidati la fotoliile de parlamentar rezervate diasporei, Mircea Geoana a promis romanilor aflati peste hotare cate 20.000 de euro daca revin in Romania.

"Este vina colectiva a politicienilor romani din 1989 incoace ca nu am fost capabili sa cream acasa conditiile de munca, de civilizatie, de decenta, si, intr-un fel, drumul catre migratia economica a fost unul impus de conditiile grele de acasa", a declarat Geoana.

PSD a lansat duminica la Milano candidatura lui Marian Dan Mocanu, pentru Senat, in colegiul Europa-Asia, si a lui Marian Popescu, pentru Camera, in colegiul Uniunea Europeana. Mocanu este presedintele Ligii Romanilor din Italia si locuieste langa Genova, la Andora, unde are o sala de fitness. Marian Popescu are o firma de constructii si este seful organizatiei PSD Barcelona, potrivit Realitatea TV.
Publicat Luni, 22 Septembrie 2008 - 09:36
Cuvinte cheie: Mircea Geoana, alegeri parlamentare, promisiune, euro, andora, Marian Dan Mocanu, Marian Popescu, emigranti, imigranti | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours