Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Geoana le-a cerut liderilor de filiale PSD sa negocieze "transparent" un nou Guvern

Mircea Geoana a anuntat ca partidul isi "va exprima cu cat mai multa tarie solidaritatea" cu cei care sunt atacati politic, inclusiv Ion Iliescu, presedintele onorific.
Mircea Geoana a anuntat ca partidul isi "va exprima cu cat mai multa tarie solidaritatea" cu cei care sunt atacati politic, inclusiv Ion Iliescu, presedintele onorific.

Liderul PSD, Mircea Geoana, le-a cerut luni liderilor de filiale mandat sa negocieze transparent formarea unui nou guvern, cu un nou program politic, reafirmand disponibilitatea de a face parte din viitorul cabinet.

Geoana a declarat ca liderii de filiale trebuie sa dea conducerii partidului un mandat pentru demararea de negocieri cu partidele politice, cu presedintele Romaniei, in vederea gasirii unei majoritati, a unui program de guvernare si, inclusiv, a unei propuneri de premier."Trebuie sa testam care sunt sansele formarii unei noi majoritati transparente in Parlament", a precizat liderul PSD.

Geoana a declarat ca sprijinul si votul PSD pentru viitorul guvern vor fi acordate numai acelei formule capabile sa realizeze adevaratele prioritati ale Romaniei, salarii si pensii mai mari, cresterea nivelului de trai, sprijin pentru agricultura, servicii medicale mai bune, cresterea competitivitatii economice si absorbtia fondurilor comunitare.

Geoana a spus ca PSD este dispus sa-si asume guvernarea pentru a raspunde prioritatilor. "Vom vota impotriva oricarui guvern de dreapta, dar dupa epuizarea tuturor solutiilor democrate, alegerile anticipate pot sa fie o varianta", a mai spus Geoana, citat de Newsin.

De asemenea, Geoana a afirmat ca atacurile de orice fel impotriva partidului sunt "inacceptabile" si ca formatiunea va reactiona fara echivoc.

Foto: Newsin.
Publicat Luni, 27 August 2007 - 12:12
Cuvinte cheie: Geoana, PSD, motiune | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours