Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Geoana discuta cu conducerea Nokia despre facilitatile acordate in Romania

Presedintele PSD Mircea Geoana are o intrevedere cu John Guerry, directorul fabricii Nokia de la Jucu, la sediul PSD din Bucuresti, in cadrul careia discuta despre modalitatea in care statul va putea continua sa acorde facilitati pentru a putea fi pastrate locurile de munca.

"Mai ales firmele transnationale, de gen Nokia, Ford sau Renault, sunt intr-o faza dificila la nivel mondial si este important pentru noi ca facilitatile din Romania sa continue sa opereze in timp ce in alte tari lucrurile devin mai complicate. Deci, asa cum am facut-o si cu alte mari companii straine prezente in Romania, ne vedem si cu conducerea Nokia pentru a vedea ce putem sa facem ca sa pastram locurile de munca", a declarat Mircea Geoana inaintea intalnirii cu John Guerry.

Premierul Emil Boc a discutat si el, la Jucu, cu conducerea fabricii Nokia, dand asigurari ca exista toata disponibilitatea din partea Executivului de a ajuta firma in vederea pastrarii locurilor de munca, potrivit Newsin.

"Prin proiectul de buget, am prevazut 375 de milioane de euro pentru finalizarea tronsonului de autostrada Campia Turzii - Gilau, 42 de kilometri care vor fi gata anul acesta. De asemenea, in acesti bani avem 37,5 milioane de euro alocati pentru finalizarea centurii de ocolire Valcele - Apahida, al doilea obiectiv important care va ajuta inclusiv Nokia", a explicat premierul.

Acesta s-a referit totodata si la extinderea pistei Aeroportului International Cluj-Napoca si finalizarea traseului drumului rapid dintre Gilau si Jucu, care va permite crearea unei legaturi rutiere directe intre fabrica Nokia si Autostrada Transilvania.
Publicat Vineri, 20 Februarie 2009 - 11:23
Cuvinte cheie: geoana, nokia, jucu, investitii, locuri de munca | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours