Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Geoana cere lista cu salariile functionarilor parlamentari

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, i-a solicitat Secretarului General, Dan Vasiliu, o informare privind functionarii parlamentari cu salarii mai mari decat ale "celor cu demnitate publica inalta in stat.

"Il rog pe domnul Secretar General sa ne faca o informare cu privire la anumite salarii din Senat care depasesc salariile celor care au demnitate publica inalta in statul roman (...) sa putem sa avem o informare cu privire la aceste lucruri semnalate de catre presa romana", a spus Geoana in sedinta Biroului Permanent al Senatului.

Solicitarea lui Geoana vine in urma situatiei, prezentate de Newsin, a zeci de persoane, care detin functii de conducere in structurile parlamentare, si beneficiaza de venituri peste nivelul indemnizatiei unui senator, deputat, chiar a sefului statului, intre acestea numarandu-se fosti parlamentari sau functionari aflati in organismele Legislativului inca din anii '90.

In topul directorilor si al sefilor din Parlament cu salarii consistente se afla Constanta Calinoiu (sef Departamentul Legislativ din Senat), cu un venit anual declarat, in iunie 2008, de 96.494 lei.
Publicat Joi, 23 Aprilie 2009 - 19:18
Cuvinte cheie: salarii, parlamentari, geoana, senat | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours