Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Geoana anunta ca perioada "cu Geoana diplomatul s-a incheiat"

Presedintele PSD Mircea Geoana, a declarat duminca seara ca, la guvernare, partidul nu-si mai permite "cacofonii" si "dueluri tampite" din cauza ambitiilor unor lideri, iar el insusi va fi mai putin tolerant si diplomat pe aceste "subiecte penibile".

Liderul PSD a spus ca nu mai este dispus sa accepte ca partidul sa-si consume energia "pe prostii" de genul conflictelor interne, dand exemplul cazului Oprea. "Cei care mai cred ca in acest moment avem timp si eu mai am rabdare sa ma ocup de astfel de subiecte sordide, penibile si care ne duc intr-o zona in care nu castigam nimic nici fata de electorat, acea perioada cu Geoana diplomatul s-a incheiat in PSD", a avertizat Mircea Geoana, subliniind faptul ca PSD trebuie sa-si canalizeze energia pe elaborarea unui pachet de redresare economica, constructia bugetara nefiind suficienta pentru a combate criza economica.

Presedintele PSD a punctat ca, intre postura de partid de opozitie si cea de partid de guvernare este o diferenta, conform Newsin. El a subliniat ca, pana acum, a tolerat anumite situatii - "cu rabdare, mai intorcand obrazul, te mai jingeste unul, isi mai pune o eticheta". "Astazi vreau sa va spun extrem de clar ca suntem in alta etapa, suntem la guvernare si avem o raspundere fata de tara. Suntem astazi un partid  in care nu ne mai permitem prea mult sa avem acest tip de cacofonii si de dueluri absolut tampite la televizor pe teme minore, despre ambitia unui lider sau lideras", a spus Geoana, facand referire la afirmatiile televizate ale liderilor PSD Viorel Hrebenciuc si Miron Mitrea.

"Sunt preocupat azi nu de Mitrea - sa fie sanatos, nu de Hrebenciuc - sa isi vada de cariera lui, raspunsul pe care astazi il avem fata de criza este partial, nu este complet. Va fi nevoie de un pachet de redresare economica facut de romani pentru romani, pentru ca nu putem astepta solutii din afara", a precizat Geoana.

Referindu-se la afirmatia lui Miron Mitrea, care intentiona sa-si infiga coltii in beregata presedintelui PSD, Mircea Geoana a spus ca nu il intereseaza subiectul. "Cine este Miron Mitrea? Nu are nici un fel de functie in partid!", a comentat el. "Daca ati face o lista cu toti cei care au crezut ca beregata mea este atat de fragila lista este destul de lunga si lista celor care si-au demonstrat ca nu este atat de simplu este la fel de lunga. Nu ma intereseaza subiectul acum", a spus Geoana, aratand ca aceste afirmatii nu reflecta realitatea din interiorul partidului.
Publicat Luni, 9 Februarie 2009 - 08:20
Cuvinte cheie: geoana | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours