Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Fostul sofer al senatorului Marius Nicoara (PNL), consilier judetean la Cluj

Mihai Szeplekan, fost angajat al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat (RAADPP) pe post de sofer, a fost validat, joi, in functia de consilier judetean, in locul actualului senator PNL de Cluj, Marius Nicoara.

Proaspatul consilier judetean a recunoscut, joi, ca motivul pentru care era angajat la regia din subordinea Consiliului Judetean Cluj a fost pentru ca astfel avea o masina la dispozitie. „Am fost angajat pe post de sofer, desi posturi (libere, n.r.) erau la cabinet (n.red. – cabinetul lui Marius Nicoara, fost presedinte al Consiliului Judetean Cluj) pentru ca voiam sa am masina. Il duceam pe domnul Nicoara dintr-o parte in alta si ma ducem sa rezolv problemele prin judet, pe la primarii. Nu mi-e rusine ca am fost sofer si pot sa spun ca am muncit sa ajung unde am ajuns”, a afirmat Szeplekan pentru NewsIn.

Acesta are 26 de ani, este jurist (absolvent al Facultatii de Drept) si studiaza zootehnica, in ultimul an, la Facultatea de Agronomie din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV). El este membru in PNL din 2005, inainte fiind consilierul presedintelui PRM Cluj, Petru Calian – care a migrat ulterior la PC si de acolo la PD.

Mariu Nicoara are si el cuvinte de lauda la adresa lui Szeplekan. „Domnul Szeplekan este unul din activistii PNL care cunosc judetul cel mai bine si mi-as permite sa spun ca domnul Szeplekan cunoaste judetul asa cum putini oameni politici din toate partidele din judetul Cluj il cunoaste”, a afirmat joi Nicoara pentru NewsIn.

Mihai Szeplekan a intrat in Consiliul Judetean Cluj dupa ce ocupantul pozitiei 10, italianul Giacomo Dreoni, a preferat sa se colaboreze cu Marius Ncioara la biroul sau senatorial. Tot in cadrul sedintei de joi a CJ Cluj, in locul deputatului Cornel Itu a fost validat mandatul avocatei Laura Pop. Ea a candidat la alegerile parlamentare din partea partidului in colegiul uninominal 2 – Cluj-Napoca pentur Camera Deputatilor, unde s-a clasat pe locul II cu 3.632 de voturi (16,27%).

Publicat Joi, 29 Ianuarie 2009 - 19:01
Cuvinte cheie: Marius, Nicoara, PNL, Cluj, sofer, Mihai Szeplekan | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours