Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Europarlamentarul Cristian Busoi va candida la presedintia PNL Timis

Europarlamentarul Cristian Busoi si-a anuntat, vineri, intentia de a candida la presedintia PNL Timis, in prezent conducerea acesteia fiind asigurata interimar de fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu.

Vicepresedintele PNL Timis, Cristian Busoi, a anuntat ca isi va depune candidatura abia dupa ce se va consulta cu primarii liberali din judet. "Vreau sa fac acest lucru pentru ca trebuie ca filiala sa isi asume niste obiective ambitioase pentru Parlamentul European si alegerile prezidentiale din acest an. Voi face insa anuntul oficial abia dupa ce voi termina discutiile si consultarile cu colegii din teritoriu si primarii PNL, de la care astept o unda verde privind oportunitatea acestei candidaturi”, a declarat Cristian Busoi corespondentului NewsIn.

Cristian Busoi este membru PNL de 12 ani si activeaza in filiala Timis de 11 ani. El a fost presedintele Organizatiei de Tineret a PNL, a facut parte succesiv din mai multe birouri judetene de conducere, iar in prezent este vicepresedintele PNL Timis, europarlamentar PNL si membru in Biroul Politic Central.

Si fostul deputat Viorel Coifan si-a anuntat candidatura pentru filiala. Deocamdata, nici el nu si-a depus, oficial, candidatura.

Candidaturile se pot depune cu 48 de ore inaintea alegerilor. Alegerile pentru presedintia PNL Timis vor avea loc in data de 14 februarie, in prezenta a 400 de delegati. Atunci se va alege si Biroul Politic Teritorial si comisia de cenzori. Se vor stabili si strategia politica si obiectivele filialei pe 2009.

In prezent, filiala Timis a PNL este condusa de fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu, care a preluat aceasta functie dupa ce fostul lider al filialei, Liviu Borha, a fost demis din cauza rezultatelor obtinute la alegerile locale din 2008, de sub 15%.

Publicat Vineri, 6 Februarie 2009 - 18:39
Cuvinte cheie: Cristian, Busoi, PNL, Timis | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours