Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Emil Boc a cerut Organizatiei PD-L Dolj sa-l excluda pe Constantin Iancu din partid

Premierul Emil Boc a cerut Organizatiei PD-L Dolj sa-l demita pe Constantin Iancu din calitatea de membru al acestui partid si, totodata, i-a solicitat ministrului Agriculturii, Ilie Sarbu, sa-l elibereze din functie.

Ministrul agriculturii Ilie Sarbu a declarat anterior ca directorul Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare si-a depus demisia si decizia nu poate fi decat aceea de acceptare pentru ca este un act unilateral, potrivit Newsin.

Constantin Iancu si-a anuntat, sambata, demisia din functia de director al ANIF, dupa ce presa a relatat ca acesta este invinuit de procurori pentru rapire. Intr-o scrisoare adresata sambata mai multor redactii din Craiova, Constantin Iancu a explicat motivul care a stat la baza renuntarii la functia de director al ANIF: "In urma atacurilor de presa concertate, am decis sa imi depun demisia din functia de director al Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare. Am luat aceasta hotarare deoarece nu doresc sa arunc nici o umbra de suspiciune asupra Partidului Democrat Liberal. Totul a pornit de la o dezinformare bine ticluita de un anume ziarist cu relatii bine conturate in sfera criminalitatii macro-economice", a precizat Constantin Iancu.

Publicat Miercuri, 25 Februarie 2009 - 10:46
Cuvinte cheie: Iancu, Boc, PD-L | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours