Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Duda nu mai candideaza: "Va fi o repetare a greselii din 1997"

Radu Duda a anuntat miercuri retragerea din cursa pentru Presedintie. Principele si-a argumentat decizia prin prisma faptului ca mediul de afaceri si mass-media nu s-au aratat solidari proiectului sau si a precizat ca odata cu retragerea candidaturii la presedintie campania prezidentiala nu va mai fi o lupta electorala, ci o lupta intre clanuri.

"De cand am hotarat sa ma prezint la alegerile prezidentiale pana astazi au trecut cinci luni. Acum stiu ca 'Romania Altfel' este posibila, ca ea are adepti. Cei 12% dintre romani care ar dori sa voteze cu mine sunt un izvor de bine nepretuit. Ei s-au asezat in jurul ideii de respect al Statului si de profesionalism in viata publica fara sa-i oblige nimeni. 12% dintre romani convinsi sunt mai puternici decat 35% dintre romani pacaliti, constransi sau interesati", a declarat Duda, intr-un comunicat.

Principele si-a motivat decizia precizand "Cum stau lucrurile astazi: Stanga politica este in buzunarul prezidential. Dreapta politica a ales sa ignore proiectul Casei Regale, crezand ca astfel va avea un castig politic pe termen scurt. Va fi o repetare a greselii din 1997. In mod normal, demersul de insanatosire a institutiilor Statului ar fi trebuit sa faca mediul de afaceri, corifeii societatii civile si mass-media solidari cu proiectul meu. Nu s-a intamplat asa. 12% dintre romani cred, insa, astazi, altfel".

 

Publicat Miercuri, 2 Septembrie 2009 - 19:20
Cuvinte cheie: Radu Duda, presedintie, candidatura, retragere | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours