Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Deputatul PNL Relu Fenechiu a fost evacuat din sediul Prefecturii Iasi

Prefectul de Iasi Victorel Lupu (PSD) l-a evacuat pe liberalul Relu Fenechiu din cladirea Prefecturii, iar toate lucrurile care erau depozitate in cabinetul parlamentar al acestuia au fost mutate intr-un spatiu de la subsolul imobilului.

"Cand am venit dimineata, am gasit butucul schimbat la usa, placutele scoase si toate lucrurile mutate", a precizat un consilier al deputatul liberal, citat de Newsin.

Prefectul Victorel Lupu a declarat ca intre Prefectura Iasi si Relu Fenechiu au incetat raporturile de colaborare, in conditiile in care liberalul a fost somat sa-si mute cabinetul parlamentar inca de la inceputul lunii februarie.

"Contractul este valabil pana in anul 2012, intre Prefectura Iasi si Camera Deputatilor, reprezentata de Relu Fenechiu. Nu a existat o hotarare judecatoreasca si nici vreun act semnat de ambele parti prin care acest contract sa fie desfiintat. Dupa verificarile ce vor fi facute de politie si vom afla faptuitorii, vom putea sa depunem o plangere penala pentru tulburare de posesie", a declarat avocatul lui Relu Fenechiu, Bogdan Volovat.
Publicat Vineri, 13 Martie 2009 - 12:24
Cuvinte cheie: fenechiu, prefectura iasi, victorel lupu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours