Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Crin Antonescu: PNL are nevoie de o persoana care sa fie mai putin vulnerabila

Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca in acest moment exista oportunitati mai mari de deschidere electorala pentru partid si de aceea este nevoie ca in fruntea PNL sa se afle o persoana care sa fie mai putin vulnerabila.

"Tariceanu a crescut mult in ultimii ani si a facut mult pentru PNL. In acest moment exista oportunitati mai mari de deschidere electorala pentru PNL si de aceea e nevoie de o persoana care sa fie mai putin vulnerabila in fruntea partidului. Nu sunt un om bogat si nu ma mandresc cu asta. Am fost etichetati, liberalii, ca suntem un partid de oameni foarte bogati. Nu este adevarat. Putem transmite ca suntem un partid al oamenilor care vor sa fie liberi si sa aiba sansa sa fie bogati", a afirmat Crin Antonescu.

El a mai spus ca va colabora la fel de bine cu actualul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, si dupa congres. "Nu sunt atacuri foarte dure intre mine si Tariceanu. Vom termina aceasta campanie pe un ton civilizat. Cred ca putem conchide ca PNL a devenit un partid matur si democratic, la vedere, cum nu face nici un partid din Romania. Si dupa congres putem continua impreuna, la fel ca si pana acuma", a precizat vicepresedintele PNL.

Noua conducere a PNL va fi aleasa in cadrul Congresului Extraordinar care se va desfasura in perioada 20-21 martie. La presedintia partidului si-au anuntat candidatura actualul lider, Calin Popescu Tariceanu, si vicepresedintele Crin Antonescu.
Publicat Marti, 17 Martie 2009 - 17:20
Cuvinte cheie: antonescu, PNL, alegeri, partid, tariceanu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours