Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Corlatean, locul 916 din 920 in topul harniciei din PE

Majoritatea europarlamentarilor trimisi de Romania in PE au punctaje slabe atat pentru activitate, cat si pentru prezenta, cel mai bine clasat roman fiind Silvia-Adriana Ticau (PSD), iar cel mai slab fiind Titus Corlatean, tot de la PSD, potrivit unui clasament publicat miercuri.

Studiul a luat in calcul trei mari criterii: prezenta la sedintele in plen, prezenta in comisiile specializate si gradul de implicare al fiecarui europarlamentar, potrivit Newsin.

Cinci in primii 300

Astfel, Silvia-Adriana Ticau (PSD) se claseaza pe locul 90 dintre cei 920 de parlamentari ai legislativului european, fiiind cea mai bine pozitionata dintre toti europarlamentarii trimisi de Romania la Bruxelles.

Este urmata de Ovidiu Ioan Silaghi (PNL), care in clasamentul general a obtinut locul 110. Pe locul 3 in clasamentul pe Romania, dar pe locul 182 in clasamentul general, se situeaza Corina Cretu. Silvia Ciornei (PC) ocupa locul 4, Adrian Severin este pe locul 5 in randul colegilor romani, iar Renate Weber (PNL) de abia pe locul 6.

Theodor Stolojan (PD-L) ocupa locul 13 in randul colegilor romani, dar numai locul 497 in clasamentul general, Sebastian Bodu, locul 21 in clasamentul pe Romania, urmati de Adrian Cioroianu, Daciana Sarbu si Roberta Anastase. Titus Corlatean se claseaza ultimul dintre romani, pe locul 60, si pe locul 916 in clasamentul general.

Analiza, publicata pe site-ul www.parlorama.eu, se bazeaza pe date obtinute din evidentele oficiale ale Parlamentului European, luandu-i in calcul pe toti cei 921 de eurodeputati care s-au perindat in cursul actualei legislaturi. Autorul clasamentului, Flavien Deltort, fost asistent al europarlamentarului liberal italian Marco Cappato, precizeaza ca datele se opresc la 31 decembrie 2008.
Publicat Joi, 23 Aprilie 2009 - 16:19
Cuvinte cheie: ticau, anastase, stolojan, alegeri, pe, clasament | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours