Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Consilierii judeteni PDL din Galati vor o emisiune la televiziune

Consilierii judeteni PDL de la Galati propun conducerii CJ sa cumpere o ora de emisie pe saptamana la toate televiziunile locale, pentru a expune activitatea forului administrativ, asta desi admit ca bugetul judetului pentru 2009 este unul de austeritate.

"Pentru a realiza o transparenta a activitatii Consiliului Judetului Galati, se va finanta de la bugetul Consiliului cate o emisiune televizata pe saptamana la posturile de televiziune locale, emisiune la care vor participa, prin rotatie, in mod egal, reprezentanti ai celor patru partide reprezentate in Consiliul Judetului", a declarat, miercuri, consilierul judetean PDL Iulian Arama, citat de Newsin.

Potrivit aceleiasi surse, emisiunea le va permite membrilor Consiliului Judetean sa isi prezinte activitatea si sa intre in dialog cu cetatenii. Democrat-liberalii au gasit si un titlu pentru aceasta emisiune: "Ora consilierului judetean".

La Galati functioneaza sase posturi de televiziune, unele avand acoperire si in judetul Braila: PRO TV Galati-Braila, statia locala a televiziunii trustului PRO, Antena 1 Galati-Braila, avand acelasi regim de statie locala, TV Galati, post local care transmite in eter, RTV Galati-Braila, Express TV si Mega TV, posturi locale care transmit prin cablu. Insa, consilierul judetean PDL Iulian Arama si-a exprimat, miercuri, intentia verbala de a propune conducerii CJ sa cumpere spatiu de emisie la patru dintre cele sase posturi: TV Galati, RTV Galati-Braila, Express TV si Antena 1 Galati-Braila.
Publicat Miercuri, 18 Februarie 2009 - 15:18
Cuvinte cheie: pdl, consiliu judetean galati, televiziune | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours