Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc: Nastase face ceea ce trebuie

Premierul Emil Boc a apreciat ca anuntul facut de Adrian Nastase, anume ca va cere Parlamentului trimiterea in instanta a dosarelor sale, inseamna ca fostul prim-ministru "face ceea ce trebuie" pentru ca orice demnitar roman trebuie sa lase justitia sa se pronunte.

"Eu cred ca face tot ceea ce trebuie si cred ca orice demnitar din Romania trebuie sa lase justitia sa-si spuna cuvantul, singura in masura sa spuna daca o persoana e vinovata sau nu", a declarat, vineri, Emil Boc, prezent la Vata de Jos (judetul Hunedoara) pentru a participa la lucrarile Asociatiei Municipiilor din Romania.

Presedintele Consiliul National al PSD, Adrian Nastase, a declarat vineri ca va cere Parlamentului sa ii "trimita dosarele in instanta", dupa ce miercuri Comisia juridica a Camerei Deputatilor a hotarat sa faca raport negativ la cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale in doua dosare.

Adrian Nastase a explicat pana acum, de mai multe ori, inclusiv in cadrul Biroului permanent al Camerei Deputatilor, ca solicitarea Parchetului general adresata Parlamentului, insotita de documente, nu contine niciun act nou.

Premierul Emil Boc a declarat, joi, ca ar face orice ca sa ajunga in fata justitiei daca ar fi in locul lui Adrian Nastase si a precizat ca, daca fostul premier si-ar demonstra nevinovatia in justitie, acest lucru ar fi atat in folosul lui, cat si in folosul PSD.

"Nu inteleg de ce se incapataneaza cu obstinatie sa nu ajunga in fata justitiei. Eu cred ca, daca as fi in locul lui Adrian Nastase, as face orice sa ajung in fata justitiei, sa demonstrez ca toate dosarele alea sunt slabe, ca Parchetul nu a fundamentat cum trebuie si dupa aceea sa revin in politica sa spun: <vedeti, au incercat cei de la Parchet, am castigat in instanta, pot sa dau lectii tuturor, sa candidez unde doresc, pentru ca sunt nevinovat>", a declarat Emil Boc la B1 Tv.

Premierul l-a acuzat pe Nastase ca foloseste "subterfugii judiciare" pentru a nu ajunge in fata justitiei si ca se ascunde dupa voturile colegilor sai de partid. Boc a apreciat ca astfel de aspecte trebuie lamurite in cazul in care o persoana doreste sa faca "politica de varf".

"E si ceea ce Uniunea Europeana ne cere. UE nu ne-a cerut niciodata capete pe tava. Ne-a cerut proceduri si functionarea sistemului judecatoresc, iar deciziile sa le ia pe baza de probe cei care sunt in sistemul puterii judecatoresti din Romania", a spus Boc.

Publicat Vineri, 6 Februarie 2009 - 18:22
Cuvinte cheie: Boc, Nastase, dosare, penal, Camera Deputatilor | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours