Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc despre angajarea Mihaelei Boc la Guvern: Nu este contributia mea

Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca angajarea Mihaelei Boc la Guvern nu este "contributia" sa si a precizat ca este angajata la cabinetul unui secretar de stat, acesta fiind cel care isi aduce colaboratorii.

"Este vorba despre o ruda de gradul V, colaterala, este angajata la cabinetul unui secretar de stat din cadrul Guvernului, nu este contributia mea, nu este consilier al prim-ministrului, nu este consilier personal, nu este consilier de stat", a declarat Boc.

Intrebat cine a decis angajarea Mihaelei Boc, premierul a precizat ca decizia apartine secretarului de stat cu care lucreaza. "Legea permite oricarui secretar de stat sa aiba un cabinet, iar secretarul de stat este cel care isi aduce colaboratorii", a precizat el.

Nepoata premierului Emil Boc, Mihaela Boc, fost angajat al Primariei din Cluj-Napoca, a fost angajata la Guvern, in functia de consilier personal. In primaria din Cluj, Mihalea Boc avea functia de inspector de specialitate si pregatea conferintele de presa, potrivit unor reprezentanti ai primariei. Potrivit declaratiei de avere a Mihaelei Boc, postata de pagina de internet a Guvernului si datata 17 februarie, nepoata premierului are un autoturism Peugeot 207, cumparat in 2006. Declaratia de interese mentioneaza doar statutul de membru al PD-L, potrivit Newsin.

Guvernul a remis marti o precizare potrivit careia Mihaela Boc este angajata la cabinetul secretarului de stat Stefania Ferencz, din Cancelaria Prim-ministrului, si este ruda de gradul V a premierului Emil Boc.
Publicat Miercuri, 25 Februarie 2009 - 14:00
Cuvinte cheie: Boc, Mihaela Boc | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours