Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Boc: Concedierile de la Corpul de Control respecta toate procedurile legale din Romania

Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca procedurile de concediere utilizate in cazul personalului Corpului de Control respecta "toate procedurile legale existente in momentul de fata in Romania" si spune ca angajatii care vor sa dea Guvernul in judecata au dreptul la Justitie garantat.

"Dreptul la Justitie este garantat in Romania. Prim-ministrul nu poate lucra cu un corp de control al vechiului prim-ministru. Eu sunt pus in situatia sa verific acte ale vechiului Guvern si nu pot sa fac acest lucru cu Corpul de Control al vechiului prim-ministru. De aceea, actul normativ pe care l-am adoptat instituie un lucru simplu: un corp de control vine si pleaca cu premierul. Acest lucru se va intampla si dupa ce la Palatul Victoria nu va mai fi actualul prim-ministru", a declarat Boc.

Aproape toti angajatii Corpului de Control al Premierului au primit marti decizii individuale prin care au fost anuntati ca sunt concediati. Decizia de concediere a angajatilor a fost luata dupa ce acestia nu au primit, din partea premierului Emil Boc, votul de incredere, decizia premierului fiind pusa in aplicare de Secretariatul General al Guvernului (SGG), a declarat marti seful SGG, Daniela Andreescu, potrivit Newsin.

"Am pus in aplicare o decizie a prim-ministrului. (...) Premierul a dispus, in data de 6 ianuarie, analiza si verificarea activitatii Departamentului de Control. In urma acelei analize, premierul a dat vot de incredere unui numar de sapte persoane din cele 68 angajate in institutie. Decizia premierului este pusa in aplicare de SGG in calitate de ordonator de credite pentru actualul Corp de Control", a declarat Andreescu.

Surse oficiale au declarat marti ca angajatii concediati intentioneaza sa conteste in justitie demiterile.

Publicat Miercuri, 18 Februarie 2009 - 18:30
Cuvinte cheie: Boc, Corpul de Control | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours