Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Berceanu si Toma vor incerca sa rezolve problema majoritatilor locale in trei judete

Gheorghe Flutur, vicepresedinte al PD-L, a anuntat ca Radu Berceanu (PD-L) si Ion Toma (PSD) au fost insarcinati de catre partidele lor sa rezolve problemele legate de incheierea protocolului de colaborare dintre cele doua partide in judetele Dolj, Gorj si Olt.

Berceanu si Toma trebuie sa discute cu membrii acestor organizatii ale PSD si PD-L astfel incat cele doua formatiuni politice sa termine procesul de incheiere a protocoalelor de colaborare la nivelul organizatiilor judetene. "Aceasta problema trebuie rezolvata, oamenii sa mearga in teritoriu si sa rezolve aceste lucruri. Oricum, sunt chestiuni minore, care vor fi solutionate curand", a spus Flutur, la finele sedintei de luni a Biroului Permanent National, potrivit Newsin.

De altfel, Berceanu si Toma provin tot din filialele care nu au incheiat inca protocolul de colaborare dintre partidele de guvernamant la nivel judetean, respectiv Dolj si Olt. "Cand avem asemenea probleme punctuale le discutam si cu liderii de la fata locului", a justificat Flutur decizia coalitiei de guvernamant de a-i desemna pe cei doi pentru detensionarea situatiei din judetele Olt, Gorj si Dolj.

Liderul PD-L, Emil Boc, a declarat sambata ca mai sunt cinci judete in care exista dispute cu privire la refacerea majoritatii la nivel local, iar democrat - liberalii si social-democratii au decis ca problema sa fie negociata la nivelul filialelor.
Publicat Luni, 2 Martie 2009 - 16:22
Cuvinte cheie: Berceanu, Toma, PSD, PNL, PDL | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours