Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu: Romanii au dreptul la un ministru al Justitiei "imaculat"

Seful statului s-a intalnit din nou cu premierul, insa pozitiile lor in privinta Noricai Nicolai au ramas neschimbate.
Seful statului s-a intalnit din nou cu premierul, insa pozitiile lor in privinta Noricai Nicolai au ramas neschimbate.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu este ostil Noricai Nicolai, dar ca romanii au dreptul la un ministru al Justitiei imaculat profesional si moral, senatorul PNL fiind, din punctul sau de vedere, incompatibil cu aceasta cerinta, tinand cont de probele din mapa sa profesionala.

"Norica Nicolai trebuie sa inteleaga ca in persoana presedintelui Romaniei nu are un om ostil. Eu nu sunt ostil Noricai Nicolai, dar romanii au dreptul la un ministru al Justitiei imaculat profesional si moral", a spus presedintele Traian Basescu, relateaza Newsin.

Seful statului a reluat motivele pentru care considera ca Norica Nicolai nu este compatibila cu functia de ministru al Justitiei, amintind de incidentul de la Senat cand nepoata senatorului a votat in mod neregulamentar, de cel din 1987 cad Nicolai "a incalcat cateva reguli de deotologie profesionala, daca nu si legi", si de cel din 1991 cand aceasta "a reprezentat ilegal" un cetatean strain intr-un proces de adoptie. Basescu a precizat de asemenea ca mapa profesionala a Noricai Nicolai oglindeste activitatea profesionala a acesteia potrivit legii, nu doar inainte de 1989, ci si dupa, utilizarea termenului de "dosar de cadre" in acest caz dovedind o necunoastere a legii.

Presedintele Basescu a spus ca a avut o intrevedere in cursul zilei de miercuri cu premierul, la solicitarea acestuia din urma, subliniind totusi ca pozitiile nici unuia dintre ei nu s-a modificat in urma acestei discutii, dar ca au convenit ca este necesara gasirea unei solutii pentru numirea unui ministru al Justitiei.

Foto: Newsin
Publicat Joi, 17 Ianuarie 2008 - 08:37
Cuvinte cheie: Basescu, Tariceanu, Nicolai, justitie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours