Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu l-a inaintat in grad pe Mircea Ionescu Quintus

Politicianul Mircea Ionescu Quintus a primit gradul de general de brigada in retragere din partea presedintelui Traian Basescu, cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, alaturi de alti 20 de veterani din Ministerul Apararii Nationale si Ministerul Administratiei si Internelor.

Potrivit unui comunicat al Presedintiei, Mircea Ionescu Quintus este veteran de razboi si avea gradul de colonel, relateaza Newsin.

De altfel, cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, presedintele Basescu a semnat decretele privind inaintarea in gradul urmator a altor 20 de generali in retragere, veterani de razboi sau acordarea gradului de general de brigada in retragere unor colonei in retragere, veterani din MApN si MAI.

"Stiam ca s-a facut propunerea, dar sunt mirat, in tinerete mi-am facut datoria. Acum, mare lucru nu era sa fiu si general, dar veteranii m-au propus", a spus liberalul.

In 2006, Biroul Politic Central al PNL a luat act de demisia lui Mircea Ionescu Quintus din functia de presedinte de onoare al partidului, demisie survenita pe fondul noilor acuzatii potrivit carora a semnat peste 188 de note informative si doua angajamente cu securitatea.

Acuzat de CNSAS in 2000 ca a facut politie politica dupa ce a iesit din inchisoare, seniorul liberal a castigat in instanta contestatia in raport cu decizia CNSAS, insa pe viciu de procedura, nu pe fond.

Publicat Marti, 28 Aprilie 2009 - 19:34
Cuvinte cheie: Mircea Ionescu Quintus, Basescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours