Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu l-a dat in judecata pe ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu

Suma de 50.000 lei reprezinta despagubiri civile pentru prejudiciul moral care consta in vatamarea dreptului la onoare si reputatie.
Suma de 50.000 lei reprezinta despagubiri civile pentru prejudiciul moral care consta in vatamarea dreptului la onoare si reputatie.

Presedintele Traian Basescu a depus luni o plangere la sectia civila a Judecatoriei Sectorului 1, prin care ii cere ministrului Sanatatii Eugen Nicolaescu despagubiri civile in valoare de 50.000 de lei pentru ca a afirmat ca presedintele sufera de "boli psihiatrice", iar procesul va incepe pe 7 septembrie.

Intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu-Mures, in data de 9 iunie, ministrul Sanatatii a declarat ca "presedintele minte, cum ii place sa minta de fiecare data" si ca "sufera de mai multe boli care intra in categoria bolilor psihiatrice", relateaza Newsin.

Nicolaescu a mai afirmat la acea data ca in Romania nu este nici o criza politica. "Criza politica este in capul lui Basescu si a unei parti din mass-media, guvernul are stabilitate, noi muncim", a spus ministrul Sanatatii.

In plangerea depusa, presedinte mai cere "obligarea de a asigura, pe cheltuiala acestuia, publicarea hotararii judecatoresti pronuntate in cauza in doua cotidiane nationale cu aceleasi caractere cu care sunt tiparite articolele de presa".
Publicat Miercuri, 11 Iulie 2007 - 12:28
Cuvinte cheie: Basescu, Nicolaescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours