Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu discuta cu oficialii polonezi despre securitatea energetica si criza economica

Presedintele Traian Basescu efectueaza, joi, o vizita oficiala in Polonia, la invitatia omologului sau, Lech Kaczynski, temele de discutie cu oficialii polonezi vizand parteneriatul estic, securitatea energetica, politica agricola comuna a UE, dar si acordul de functionare a unui institut cultural.

Seful statului a declarat joi ca va avea intalniri cu presedintele Lech Kaczynski, cu presedintii Seimului si Senatului Republicii Polone, cu presedintele Consiliului de Ministri de la Varsovia, precum si cu mediul de afaceri polonez si reprezentanti ai diasporei, potrivit Newsin.

Agenda convorbirilor vizeaza problemele de interes comun ce rezulta din parteneriatul celor doua state in interiorul Uniunii Europene si NATO, dar si problematica bilaterala. De asemenea, in discutiile cu inaltii oficiali polonezi se vor aborda teme legate de "Sinergia Marii Negre" si parteneriatul estic, se va discuta despre criza economica si solutiile pe care fiecare dintre cele doua state le-a gasit pentru diminuarea efectelor acesteia. Teme de discutie vor fi si securitatea energetica, dar si politica agricola a UE.

Cu ocazia vizitei in Polonia a presedintelui Traian Basescu se vor semna si acordurile de functionare a Institutului Cultural Roman la Varsovia si a Institutului Cultural Polonez la Bucuresti.
Publicat Joi, 5 Martie 2009 - 10:19
Cuvinte cheie: Basescu, criza, Polonia | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours