Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Basescu despre un acord cu R. Moldova: Nu voi consfinti pactul Ribbentrop-Molotov

Presedintele Traian Basescu considera "inutila" semnarea unui tratat de frontiera intre Romania si Republica Moldova, care este, potrivit sefului statului, o conditionare ce a fost pusa de puterea de la Chisinau pentru semnarea unui acord intre cele doua tari privind micul trafic de frontiera, informeaza Mediafax..

Traian Basescu a spus ca sunt "de neinteles" reticentele si conditiile puse de Guvernul de la Chisinau pentru realizarea acordului privind micul trafic la frontiera dintre cele doua tari.

"Din pacate, Republica Moldova conditioneaza semnarea acestui acord de semnarea tratatului de frontiera. Cine isi imagineaza ca un sef de stat roman va semna un tratat in care sa consfinteasca pactul Ribbentrop-Molotov ? Doar o minte care nu intelege ce inseamna responsabilitatea sefului statului roman. Dupa 1990, Romania a semnat un acord de recunoastere a frontierei fostei Uniuni Sovietice. Republica Moldova este mostenitoarea acestei frontiere, deci consider inuntila semnarea uni tratat de forntiera care sa faca din seful statului roman un partener al lui Ribbentrop si Molotov", a afirmat Basescu.

Publicat Vineri, 15 Mai 2009 - 15:24
Cuvinte cheie: Basescu, R. Moldova, tratat de frontiera, Ribbentrop-Molotov | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours