Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Andreea Vass, consilier al premierului Boc pe probleme economice, va candida la europarlamentare

Propunerea PD-L Salaj pentru alegerile europarlamentare din acest an va fi Andreea Vass, in prezent consilier al premierului Boc pe probleme economice, care sustine insa ca va fi de mai mare folos daca va ajunge in Parlamentul European decat in prezent.

"Organizatia Salaj, in sedinta de Birou Permanent Judetean din aceasta saptamana, ii va face o propunere de a candida Andreei Vass", a precizat presedintele PD-L Salaj, Lucian Bode.

Andreea Vass a declarat ca va accepta aceasta propunere si va intra in cursa pentru europarlamentare.

"Sigur ca voi accepta propunerea si voi candida. Pot fi mai de folos acolo decat aici pentru ca ratiunile economice trebuie sa se impleteasca cu cele politice", a declarat Vass pentru FrontNews.

Printre obiectivele pe care Vass urmareste sa le atinga se numara participarea la gasirea si asumarea celor mai bune solutii pentru iesirea din criza economica, sprijinirea accesarii fondurilor europene, aderarea cat mai rapida la zona euro si la spatiul Schengen.

Liderul PDL Salaj a afirmat ca sustinerea candidaturii Andreei Vass la alegerile europarlamentare din 7 iunie 2009 reprezinta "o noua confirmare a proiectului politic pe care conducerea organizatiei PDL Salaj si l-a asumat in momentul preluarii mandatului", potrivit Newsin.

"Organizatia PD-L Salaj sustine, ca parte a proiectului sau politic, reprezentarea intereselor judetului, atat la nivel national, cat si la nivel european, de catre salajeni. Intrucat Andreea Vass provine din Salaj, candidatura domniei sale reprezinta o garantie ca legatura dintre nivelul judetean si cel european va fi asigurata in urmatorii cinci ani de un om care le intelege pe amandoua si va sti sa le integreze intr-un proiect de care Salajul va beneficia", a mai spus Lucian Bode.

Candidatura Andreei Vass pentru Parlamentul European ar urma sa fie sustinuta atat de organizatia judeteana din Salaj, cat si de cea din Satu Mare. Presedintele PD-L Satu Mare, Ioan Holdis, a declarat ca a avut o intalnire cu Andreea Vass in cadrul careia aceasta a cerut sustinerea organizatiei satmarene. "Vom avea o sedinta de Birou Permanent la sfarsitul saptamanii si vom hotari daca Andrea Vass va candida si din partea noastra", a spus Ioan Holdis.

Publicat Miercuri, 25 Februarie 2009 - 11:25
Cuvinte cheie: Andreea Vass, PD-L, Boc, europarlamentare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours