Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Agathon s-a autosuspendat din PSD, dupa ca a fost ales secretar general al CONPIROM

Fostul ministru al Turismului, Dan Matei Agathon, s-a autosuspendat vineri din PSD dupa ce a devenit secretar general si purtator de cuvant al Confederatiei Patronale din Industria Romaniei (CONPIROM), informeaza acesta printr-un comunicat.

"Incepand cu data de astazi 16.01.2009 am decis sa ma autosuspend din Partidul Social Democrat. Intreaga mea cariera interna si internationala din ultimii 19 ani o datorez acestui partid, al carui membru fondator sunt", se arata intr-o declaratie a lui Agathon remisa, vineri, NewsIn.

El mai spune ca decizia de autosuspendare a fost luata dupa ce a obtinut calitatea de secretar general si purtator de cuvant in cadrul Confederatiei Patronale din Industria Romaniei – CONPIROM, aprobata de Consiliul de conducere al organizatiei in data de 14 ianuarie.

"Consider ca este un gest de onoare si demnitate sa ma autosuspend din PSD pe perioada cat voi avea o functie de conducere intr-o organizatie privata, asigurand astfel respectarea statutului apolitic al Confederatiei Patronale din Industria Romaniei", conchide Agathon.

CONPIROM este confederatia reprezentativa din industria romaneasca, 70% din productia industriala a tarii fiind realizata in cele peste 1.400 de societati comerciale membre, iar 10 contracte colective de munca sunt incheiate la nivel national de federatiile membre CONPIROM, mai precizeaza sursa citata.

Agathon a fost deputat de Bacau in legislaturile 1992-1996, 1996-2000, 2000-2004. Membru Fondator al PDSR, Agathon a fost intre 1992 - 1996 ministrul Turismului.

Publicat Vineri, 16 Ianuarie 2009 - 15:45
Cuvinte cheie: Dan, Matei, Agathon, PSD, autosuspendare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours