Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Voiculescu: Seres se duce pe listele PSD pentru PE si va activa la socialistii europeni

Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC, a anuntatca Partidul Conservator nu va mai cocheta cu liberalii europeni, ci va activa alaturi de socialistii europeni daca va intra in PE Codrut Seres, pe listele PSD.

"Doctrina Partidului Conservator este aceeasi cu a Partidului Umanist si se fundamenteaza pe social-liberalism. Am fost si vom ramane consecventi promovarii intereselor categoriilor sociale vulnerabile si consolidarii clasei de mijloc. Sunt obiective pe care, ca presedinte fondator, le-am urmat de la momentul infiintarii acestui partid. Nu vad nici o incompatibilitate in relatia cu PSD. Vad  mai degraba o relatie de complementaritate in ceea ce priveste promovarea clasei mijlocii si o pozitie comuna in privinta categoriilor vulnerabile social, aspecte care se regasesc si in oferta de guvernare a Aliantei", a declarat Dan Voiculescu.

 Dan Voiculescu a subliniat ca Partidul Conservator nu este membru ALDE, iar in ceea ce priveste candidatul PC pentru europarlamentare acesta este Codrut Seres, care va activa in Parlamentul European in cadrul grupului socialistilor europeni, potrivit Newsin.

Presedintele in exercitiu al PC, Daniela Popa, a declarat ca formatiunea sa nu este afiliata unui partid european si nici nu va face vreun demers in acest sens, aratandu-se totusi interesata de initiativa conservatorilor britanici,care s-au retras din PPE si vor sa puna bazele unui nou partid.
Publicat Duminica, 29 Martie 2009 - 15:37
Cuvinte cheie: PC, PSD, alegeri europarlamentare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours