Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

UDMR: Pactul pentru Educatie de pe vremea ministrului Miclea are solutii bune pentru invatamant

UDMR sustine ca Guvernul Boc ar putea rezolva problemele din Educatie prin aplicarea prevederilor convenite in Pactul National pentru Educatie semnat pe vremea fostului ministru al Educatiei Mircea Miclea.

Vicepresedintele UDMR pe probleme de Educatie, Lakatos Andras, sustine ca reducerea continutului informational si a numarului de ore ar rezolva problema supraincarcarii elevilor, iar meditatiile dupa orele de curs ar rezolva problema locurilor de munca din sistem, toate aceste prevederi fiind deja incluse in Pactul National pentru Educatie.

Vicepresedintele UDMR a mai spus ca, in opinia sa, reformele anuntate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii sunt pripite si duc sistemul intr-o directie gresita, fiind totodata si ilegale. "In primul rand, majoritatea masurilor contravin legilor si reglementarilor in vigoare, in al doilea rand nu vad ca ar face parte dintr-o conceptie unitara, chibzuita, masurile au un caracter ad-hoc, de multe ori contradictorii si, nu in ultimul rand, aceste masuri luate, pe langa faptul ca sunt pripite si contravin legilor, duc intr-o directie proasta", a mai afirmat liderul UDMR.
Publicat Miercuri, 8 Aprilie 2009 - 15:59
Cuvinte cheie: educatie, UDMR, miclea | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours