Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

UDMR nu va mai contesta Legea bugetului la CCR

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ca formatiunea sa a decis sa nu conteste la Curtea Constitutionala (CCR) Legea bugetului pe anul 2009, din acelasi motiv invocat si de PNL, anume de a nu se amana punerea in aplicare a acestuia, adoptat deja tarziu.

"Si in cadrul UDMR au existat dileme daca ar trebui contestat acest buget la CCR - in ce priveste procedura, mai ales cea de adoptare. Dar totusi am spus ca nu avem nici unul dintre noi interesul de a prelungi aceasta situatie de incertitudine", a afirmat Marko, subliniind ca deja este luna februarie, iar bugetul trebuie pus in aplicare.

Liderul Uniunii a amintit ca formatiunea sa nu a votat bugetul, dar odata adoptat, el trebuie sa intre in vigoare. "Nu vrem sa periclitam finalizarea bugetului", a mentionat el.

Intrebat daca ia in considerare varianta liberalilor, anume de a contesta procedura de vot si pe cei care au aplicat-o la Comisia de abuzuri, Marko a raspuns ca nu a vazut un astfel de demers deocamdata si nici nu stie daca UDMR ar trebui sa se ralieze lui. "Dar suntem gata si noi sa impunem o discutie in Birourile permanente si in plen privind respectarea Regulamentului", a adaugat el.

"O majoritate de peste 70% ar putea sa fie foarte severa in respectarea Regulamentului, pentru ca nu are ce pierde", a mai comentat Marko, citat de Newsin.
Publicat Marti, 24 Februarie 2009 - 15:06
Cuvinte cheie: CCR, udmr, buget | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours