Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

UDMR isi deschide televiziune in vara acestui an

Zsolt Nagy este membru UDMR si presedintele fundatiei care va conduce Televiziunea Maghiara din Romania.
Zsolt Nagy este membru UDMR si presedintele fundatiei care va conduce Televiziunea Maghiara din Romania.

Televiziunea Maghiara din Romania isi va incepe transmisia din vara cu ajutorul finantarii primite de la Guvernul Ungariei, postul incepand deja sa faca angajari.

Proprietarul televiziunii este fundatia "Janovics Jeno", ai carei membri sunt liderii UDMR, printre care si Marko Bela. Licenta de emisie a fost achizitionata de la un alt grup, iar Televiziunea Maghiara din Transilvania va functiona precum un post comercial.

Pentru acest proiect, fundatia "Janovics Jeno" a primit o finantare de aproximativ 1,2 milioane euro de la Ministerul ungar al Informatiei. Presedintele fundatiei, Zsolt Nagy, spune ca din aceasta suma s-au achizitionat sediul televiziunii, precum si instalatiile tehnice.

"Imi exprim increderea ca in cursul verii vom putea incepe transmisia primelor emisiuni. Ne aflam in stadiul in care desfasuram mai multe activitati in paralel, anume: achizitionrea mijloacelor tehnice si punerea lor in functiune, recutarea personalului, alcatuirea grilei de programe, precum si identificare partenerilor si incheierea contractelor", a declarat Zsolt Nagy, citat de Newsin.

Televiziunea Maghiara din Romania se bucura si de sprijinul fundatiei "Communitas", apartinand de asemenea liderilor UDMR, fundatie ce gestioneaza resursele finaciare obtinute de la bugetul de stat al Romaniei destinate maghiarilor in Transilvania. Postul va functiona atat din bani publici, cat si din incasarile obtinute din publicitate.

Foto: Newsin
Publicat Luni, 3 Martie 2008 - 10:52
Cuvinte cheie: UDMR, televiziune, Janovics Jeno, Zsolt Nagy, Televiziunea Maghiara, Marko Bela, Communitas | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours