Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

UDMR ar putea semna o motiune de cenzura pe impozitul forfetar cu PNL

Presedintele UDMR Marko Bela a declarat ca nu exclude posibilitatea ca parlamentarii Uniunii sa semneze o motiune de cenzura pe subiectul rectificarii bugetare, mai specific al impozitului forfetar, dar ca aceasta va fi una comuna cu PNL.

Marko a precizat ca liberalii le-au "semnalat" celor din conducerea Uniunii despre demersul inaintarii unei motiuni de cenzura, insa deocamdata nu au avut loc o discutie clara cu cei din PNL. Din aceasta perspectiva, presedintele UDMR a subliniat ca nu s-a luat o decizie oficiala in formatiunea sa privind sustinerea unei motiuni impotriva Guvernului, urmand a avea loc mai intai o "analiza privind subiectul". "Este clar ca numai in comun putem sa depunem o motiune de cenzura", a punctat liderul maghiarilor, citat de Newsin.

Pe de alta parte, surse din UDMR au afirmat ca parlamentarii formatiunii incep sa fie deranjati de modul in care procedeaza conducerea PNL - anunta intentia de a declansa o motiune de cenzura fara a discuta cu udemeristii inainte, in conditiile in care, pentru depunerea unui astfel de text, este nevoie de semnaturile ambelor grupuri parlamentare.
Publicat Miercuri, 15 Aprilie 2009 - 15:06
Cuvinte cheie: motinune de cenzura, impozit forfetar, UDMR, PNL | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours