Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

UDMR ar putea protesta fata de ordonanta privind deconcentratele

Delegatii la Congresul UDMR au imputernicit conducerea formatiunii sa protesteze fata de prevederile ordonantei de urgenta privind deconcentratele, a anuntat presedintele Uniunii, Marko Bela.

"Astazi s-a votat in legatura cu pozitia UDMR privind solicitarea de a reveni asupra ordonantei de urgenta privind politizarea institutiilor deconcentrate. Cu alte cuvinte, s-a votat propunerea ca Consiliul Permanent al UDMR sa intervina, sa analizeze posibilitatea unor interventii privind retragerea acestei ordonante", a afirmat Marko, in cadrul unei conferinte de presa.

Intrebat daca ia in calcul introducerea unei motiuni de cenzura, liderul UDMR a spus ca formatiunea sa va protesta in Parlament si, ca partid de opozitie, are obligatia sa depuna o astfel de motiune.  "Vom protesta si in Parlamentul Romaniei impotriva acestei ordonante./.../  Eu as zice ca avem si obligatia, daca suntem in opozitie, nu stiu de ce guvernantii s-ar speria de o motiune de cenzura data de PNL si UDMR. Nu am decis inca acest lucru", a mai afirmat presedintele UDMR, potrivit Newsin.

Liderii PNL au anuntat, vineri, ca solicita Avocatului Poporului ca acesta sa sesizeze Curtea Constitionala pe OUG privind serviciile deconcentrate si ca au in vedere si o atentionare a Comisiei Europene si a Parlamentului European pe acest subiect.

In urma odonantei adoptate miercuri de Guvern, mii de directori de scoli, vami, ANAF, precum si alte structuri deconcentrate au fost demisi, iar in 30 de zile urmeaza sa se organizeze concursuri de ocupare a posturilor.
Publicat Duminica, 26 Aprilie 2009 - 10:59
Cuvinte cheie: UDMR, deconcentare, ordonanta de urgenta | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours