Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Troc PSD Harghita - UDMR pentru posturi

Presedintele PSD Harghita, Mircea Dusa, a declarat luni ca a cerut conducerii centrale a partidului sa fie de acord cu cedarea unui post de subprefect pentru UDMR, in schimbul unui post de vicepresedinte al Consiliului Judetean.

"PDL a cedat un post de subprefect unui cetatean de etnie maghiara, am solicitat conducerii sa cedam si noi un post de subprefect, dar numai in conditiile in care UDMR cedeaza un post de vicepresedinte de Consiliu Judetean", a declarat Mircea Dusa, presedintele PSD Harghita, adaugand ca  PSD este singurul partid romanesc care are alesi in Harghita. La randul sau, Bogdan Niculescu Duvaz, purtatorul de cuvant al PSD, a precizat ca "se face acest schimb pentru o corecta reprezentare romaneasca", potrivit Newsin.

Recent, presedintele Romaniei, dar si europarlamentari, au declarat ca in Secuime romanii sunt discriminati in administratia locala si ca aproape toate posturile de conducere sunt ocupate de maghiari.

Presedintele Traian Basescu declara pe 14 februarie, la Covasna, ca in administratia locala din Harghita si Covasna a avut loc o epurare etnica. "Dati-mi un director roman in primariile sau consiliile judetene din Covasna sau Harghita. Nu spun ca trebuie utilizat criteriul etnic, dar chiar nici un roman nu este demn sau pregatit sa ocupe o pozitie de sef de birou intr-o primarie condusa de primari cetateni romani de etnie maghiara?", s-a intrebat seful statului.
Publicat Luni, 9 Martie 2009 - 15:20
Cuvinte cheie: psd, udmr, basescu, maghiari, romani, covasna, harghita | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours