Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Tokes merge la Cluj pentru a sprijini candidatul PCM la primarie

Europarlamentarul Tokes Laszlo va veni la Cluj-Napoca, pe data de 12 februarie, pentru a participa la un forum menit sa acorde sprijin candidatului PCM la Primaria Cluj-Napoca, Gergely Balazs.

Gergely, care este si presedintele PCM Cluj-Napoca, a declarat vineri, corespondentului NewsIn, ca s-a intalnit cu Tokes si cu delegatia cu care acesta va merge la Targu Mures la discutiile cu liderul UDMR, Marko Bela, iar episcopul reformat i-a promis ca il va sprijini in campanie.

“Am avut azi (vineri, n.r.) o intalnire cu domnul episcop Tokes si cu delegatia cu care acesta va merge la Targu Mures si le-am comunicat punctul nostru de vedere, ce program si ce proiecte avem pentru municipiul Cluj-Napoca. Atat el cat si persoanele din delegatie au fost de acord cu propunerile noastre si ne sustin din toate punctele de vedere”, a afirmat Gergely.

Acesta a mai spus ca nu a discutat cu organizatiile civice care au sprijinit candidatura lui Tokes Laszlo la europarlamentarele din 2007 despre un eventual sprijin pentru candidatura sa la fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca. “Nu avem discutat despre asa ceva”, a afirmat liderul PCM Cluj-Napoca. Alegerile pentru Primaria Cluj-Napoca vor avea loc pe 15 februarie.

Publicat Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 15:16
Cuvinte cheie: Laszlo, Tokes, candidat, PCM, Primaria, Cluj, Napoca, Gergely, Balazs | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours