Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Tokes cere votul simpatizantilor UDMR pentru candidatul PCM la Primaria Cluj-Napoca

Presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT), episcopul reformat Tokes Laszlo, a cerut joi, la Cluj-Napoca, sprijinul simpatizantilor UDMR pentru candidatul PCM la Primaria Cluj-Napoca, in conditiile in care UDMR Cluj a decis sa nu aiba candidat.

Tokes a spus ca a ramas membru UDMR pentru ca a crezut in ideea initiala din care s-a nascut Uniunea, si anume solidaritatea comunitatii maghiare, iar in spiritul acestei idei, ar trebui votat Gergely Balazs, candidatul PCM la Primaria Cluj-Napoca.

„Ca om al bisericii sunt fidel acelor organizatii sau comunitati la care apartin, deci nici de placul acelora care au voit nu am fost in stare sa ma retrag din UDMR. Sunt membru simplu al UDMR, deoarece sunt fidel ideii sub semnul careia a luat fiinta UDMR: unitatea, solidaritatea maghiara si democratia intruchipata, la inceput, de UDMR. (...) In acest spirit, cerem sprijin pentru candidatul PCM la Primaria orasului Cluj de la alegatorii UDMR”, a afirmat episcopul.

Amintim ca UDMR Cluj a decis sa nu isi desemneze un candidat la Primaria Cluj-Napoca, in cadrul alegerilor de duminica, pe motiv ca si-au dorit pastrarea functiilor obtinute in administratia locala si judeteana, in urma alegerilor locale si a unei intelegeri verbale incheiate cu PDL. Printre aceste functii se numara si cea de viceprimar in municipiul Cluj-Napoca pentru presedintele UDMR Cluj, Laszlo Attila, un post de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, pentru Fekete Emoke, si functia de subprefect, pentru Hegedus Luduvic.

Publicat Joi, 12 Februarie 2009 - 20:05
Cuvinte cheie: Tokes, PCM, Cluj, Napoca, primarie | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours