Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Tariceanu vrea s-o schimbe pe Norica Nicolai de la sefia PNL Arad

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, la Arad, ca va propune spre aprobare Biroului Politic Central al partidului un presedinte interimar la organizatia din Arad, a carei sefie interimara a fost sustinuta o perioada de Norica Nicolai.

„In zilele care urmeaza va trebui sa propun spre aprobare Biroului Politic Central al PNL desemnarea unui presedinte interimar si a unui birou interimar. De aceea am venit la Arad, pentru a lua pulsul si a fi in masura sa fac, ulterior, o propunere spre aprobare BPC. Aceasta conducere nu va fi decat una interimara, o coducere veritabila trebuie sa fie rezultatul unei conferinte judetene“, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Liderul PNL a mai spus ca le-a recomandat liberalilor din filiala Arad sa fie demarate cat mai curand procedurile statutare pentru alegerea unei conduceri legitime, alese in cadrul unei conferinte judetene.

„Atunci putem sa dam si sarcini si sa cerem rezultate. Cand vin la Arad am o nostalgie fata de anii cand eram parlamentar de Arad, dar am si o mare mahnire, care este determinata de faptul ca in anul 1990, la primele alegeri, organizatia Arad obtinea locul al doilea pe tara intre organizatiile liberale si acum este in ultima patrime a clasamentului, cu mult sub media pe tara“, a sustinut Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu a mentionat ca in Arad exista un potential extrem de ridicat pentru liberali. „Din pacate acest potential nu a stiut sa fie fructificat. Nu cred ca este vina altor partide. Trebuie sa cautam problema la noi in curte. Nu am stiut poate sa selectionam cei mai buni oameni care sa stie cum sa se adreseze oamenilor. Acesti oameni care au asigurat conducerile interimare succesive nu au gasit modalitatile de comunicare, nu au gasit cele mai importante probleme sa le aduca in dezbaterea publica, cu alte cuvinte nu au stiut cum sa se racordeze cu publicul. Ca atare, rezultatele au fost pe masura“, a mai declarat Calin Popescu Tariceanu.

Anul trecut, dupa alegerile locale, Norica Nicolai a preluat conducerea interimara a organizatiei PNL Arad, dupa ce mandatul fostei echipe interimare de conducere a expirat, dar si ca urmare a rezultatelor slabe obtinute de aceasta la alegerile locale.

„Norica Nicolai nu a fost inca schimbata. Ea a ales cu cateva luni in urma sa candideze in judetul Calarasi. Nu poti sa fii bucurestean, sa fii interimar ca presedinte la organizatia din Arad si sa candidezi in judetul Calarasi. E un lucru care ne obliga la o solutie mai buna“, a declarat presedintele PNL.

Calin Popescu Tariceanu a spus ca, in opinia lui, cea mai buna solutie este asigurarea unui interimat de o personalitate din cadrul PNL Arad.

Publicat Vineri, 6 Februarie 2009 - 08:06
Cuvinte cheie: Tariceanu, PNL, Arad, Norica Nicolai | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours