Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Tariceanu: Selectia candidatilor PNL pentru colegiile uninominale se va face printr-o competitie interna

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri, dupa sedinta Consiliului interimar de coordonare al PNL Bucuresti, ca se va organiza un proces de competitie interna pentru selectarea candidatilor pentru unele colegii uninomiale.

Tariceanu sustine ca, in conditiile in care un candidat nu este capabil sa-si faca o campanie proprie, sa stranga voturi pentru el in interiorul partidului, “fara indoiala ca nu va fi capabil nici cu cetatenii care nu au o optiune predefinita”. Presedintele PNL a precizat ca, din ce a sesizat, toti  colegii de partid s-au raliat acestei idei de lansare a unei formule de selectie interna, pentru scoaterea in avanscena a celor care “urmaresc sa-si faca profesia din politica”, conform Newsin.

El a precizat ca s-a decis si demararea actiunii “Porti deschise”, nu doar pentru Bucuresti, dar pentru intreaga structura a partidului. Presedintele PNL a subliniat ca se doreste transmiterea mesajului de deschidere a liberalilor, pentru atragerea de noi membri, fie cetateni simpli, fie personalitati recunoscute.

Liderul PNL a mai inclus printre proiectele partidului menite sa ajute obtinerea unui scor bun constituirea asociatiilor socio-profesionale, in primul rand din zona profesiilor liberale, organizate in jurul partidului. Potrivit lui Tariceanu, in acest mod se va crea un “un fel de laborator de proiecte si idei” care sa fie folosit in legislaturile viitoare.

Tariceanu a condus prima sedinta a Consiliul interimar de coordonare a PNL Bucuresti, ce a avut loc dupa dizolvarea conducerii acestei organizatii din cauza obtinerii unui scor sub 15% la alegerile locale.

Foto: Newsin

Publicat Joi, 3 Iulie 2008 - 07:56
Cuvinte cheie: pnl, tariceanu, colegii uninominale | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours