Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Taranistii din Mangalia, evacuati de primarie

Membrii PNTCD Mangalia au ramas fara sediu, de joi, dupa ce angajatii primariei au pus sigiliu pe cladire si au evacuat toate bunurile din interior.

Presedintele organizatiei judetene a partidului, Tudorel Chesoi, a declarat, joi, ca masura luata de primarul PSD Claudiu Tusac de a-i evacua din sediu este una abuziva si atenteaza la climatul democratic. Taranistii il acuza pe primarul Mangaliei ca a refuzat sa le prelungeasca, fara niciun motiv, contractul de inchiriere al spatiului, desi exista o hotarare de consiliu local care spunea exact contrariul.

„Ne-au evacuat din sediu cu politia comunitara fara nicio instiintare prealabila, desi ne aflam in drepturi depline de a beneficia de un sediu. Exista si o hotarare de consiliu, din sedinta de luni, 2 februarie, care prevede ca ni se prelungeste contractul de inchiriere. Am auzit ca ar vrea sa faca un cabinet parlamentar PSD in sediul nostru”, a declarat presedintele Tudorel Chesoi.

Liderul taranistilor constanteni a anuntat ca va discuta despre situatia de la Mangalia cu liderul organizatiei judetene a PSD, Radu Mazare, seful de partid al primarului Tusac, pentru a gasi o rezolvare amiabila. Daca nu se va ajunge la o intelegere, taranistii sunt decisi sa-l actioneze pe edilul Mangaliei in judecata.

Publicat Joi, 5 Februarie 2009 - 14:44
Cuvinte cheie: taranisti, Mangalia, evacuare | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours