Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Social-democratii cer o reducere mai mare de 3% la gazele naturale

Mircea Geoana a declarat marti ca directorul ANRE va fi invitat pentru audiere in cadrul comisiei de industrii din Camera Deputatilor, deoarece reducerea pretului la gaze naturale cu "3% este prea putin fata de o scadere cu aproape 60% a pretului pe plan international".

"Consideram ca reducerea doar cu 3% a pretului la gaze naturale de la 1 mai este un gest mult prea limitat fata de scaderea dramatica a pretului la gaze naturale pe plan international si a modului in care tarile din regiunea noastra au procedat in situatii similare. In Bulgaria s-a redus pretul cu 5,7%, in Ungaria se reduce pretul, in alte tari se reduce cu 7-8%. Credem ca 3% este prea putin fata de o scadere cu aproape 60% a pretului pe plan international la gaze naturale, a spus liderul PSD, precizand ca s-a decis ca la nivelul comisiei de industrii din Camera Deputatilor sa fie invitat directorul ANRE, relateaza Newsin.

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a decis ca pretul gazelor livrate populatiei sa scada cu 3%, de la 1 mai, intrucat operatorii au fost de acord sa isi amane recuperarea datoriilor, a declarat luni presedintele ANRE, Petru Lificiu, fost membru al PSD, acum al PDL.
Publicat Marti, 21 Aprilie 2009 - 16:25
Cuvinte cheie: geoana, anre, gaze, comisie de industrii, pret | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours