Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Situatia din PNL, studiu de caz pentru PCM inainte de primul congres al formatiunii

Presedintele PCM, Szasz Jeno, a declarat ca este nevoie de un consens larg in interiorul formatiunii lui, dand ca exemplu contrar situatia din PNL, unde, a apreciat el, concurenta dintre doua personalitati marcante ar putea duce la destramarea partidului.

Szasz Jeno a aratat ca exista doua personalitati marcante care se vor confrunta pentru functia de presedinte al PNL, ceea ce ar duce la destramarea partidului si, probabil ca, daca liberalii au avut pana acum 20%, la urmatoarele alegeri va ajunge la 10%, potrivit Newsin.

"Datorita faptului ca sunt doua personalitati marcante care se vor lovi pentru functia de presedinte al partidului, o sa conduca la destramarea partidului (...) PSD a facut la fel aceste greseli, democratie prea mare in partid, si uitati nu reuseste sa castige nici o alegere. Celelalte partide care totusi au fost mai bine organizate, au rezolvat problemele interne in sanul partidului, au si rezultate", a declarat Szasz Jeno.

Intrebat daca este adeptul modelului PDL in partidul sau, Szasz a precizat ca, daca este vorba despre modele, atunci cel al Fidesz, partidul de opozitie din Ungaria, ar fi mai potrivit.

Presedintele PCM a spus ca, in opinia sa, nu ar fi bine si constructiv pentru nici un partid ca, din timp in timp, sa ia niste decizii cu o majoritate simpla.

"Azi luam 60% - 40%, am ramas 60%. Dar dupa aceea, in sase luni luam inca o decizie in sanul celor 60% ramase, iar cu 60 - 40%, am ramas cu 36% de la punctul de pornire. Din acest punct de vedere sunt lucruri importante unde trebuie sa ai consens si unde nu ai un consens sau o sustinere cat mai largi acolo e mai bine sa nu iei decizii decat sa rupi in doua partidul respectiv. Este sfatul meu pentru orice partid politic", a declarat Szasz Jeno.
Publicat Miercuri, 4 Martie 2009 - 10:40
Cuvinte cheie: PCM, PNL, alegeri | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours