Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

Scandal la Bruxelles: Renate Weber o acuza pe Adina Valean ca a facut pactul cu Rosia Montana Gold

Europarlamentarul Renate Weber sustine ca sotia presedintelui PNL, Adina Valean, a organizat astazi o dezbatere despre proiectul Rosia Montana impreuna cu canadienii de la Gabriel Resources la care niciun opozant al acestuia nu ar fi fost invitat.

"In aceasta dimineata, aici, la Parlamentul European, Rosia Montana Gold Corporation impreuna cu europarlamentarul liberal Adina Valean organizeaza o pseudo-dezbatere despre "sustainable and responsible mining". De ce "pseudo"? Pentru ca nici un oponent al proiectului minier Rosia Montana nu a fost invitat - nici macar europarlamentarii romani despre care se stie ca au o pozitie clara impotriva proiectului nu au primit invitatie! Nu stiu de ce, poate aflu astazi", scrie Weber.

Europarlamentara liberala s-a dus la dezbatere, unde ar fi avut parte de o alta surpriza: nu a fost lasata sa vorbeasca. "Desi solicitasem foarte politicos dnei Valean sa iau cuvantul (inclusiv printr-un biletel pe care i l-am trimis pe la inceputul dezbaterii, in care promiteam sa ma incadrez in 3 minute) si desi mai erau 20 de minute din timpul oficial alocat evenimentului, dna Valean a inchis pur si simplu seminarul si nu a permis luari de cuvant".
Publicat Marti, 26 Ianuarie 2010 - 17:01
Cuvinte cheie: Adina Valean, Rosia Montana, Gabriel Resources, Renate Weber | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours