Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PSD si PRM ar putea avea un candidat unic la primaria Tg. Mures

PRM se teme ca Tg. Mures ar putea deveni capitala Tinutului Secuiesc.
PRM se teme ca Tg. Mures ar putea deveni capitala Tinutului Secuiesc.

Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PRM Mures au incheiat miercuri seara un protocol de colaborare, in vederea desemnarii unor candidati unici, romani, la primaria municipiului si la presedintia Consiliului Judetean.

Deputatul PRM Adrian Mosoiu a pledat la intalnire pentru un candidat unic, obligatoriu roman, din cauza ca se teme ca aici se va infiinta Tinutul Secuiesc si Tg. Mures ar putea deveni capitala lui. "Noi ne temem de Tinutul Secuiesc si Regiunea Autonoma Maghiara, de capitala acestora. Aceasta este importanta alegerilor judetene, respectiv de primar in Tg. Mures", a declarat Moisoiu.

Presedintele PSD, Ovidiu Natea, a precizat, totusi, ca inca jocurile nu sunt facute. "In protocol scrie clar ca ne lasam larghetea si timp de judecata, daca, pentru Primaria Tg. Mures, ne depunem fiecare candidat, nu ne depunem deloc sau unul comun cu PRM. Asta se va hotari pana in 22 aprilie. La CJ am hotarat, sa sustinem candidatul cel mai bine pozitionat, de la PRM sau PSD", a spus Natea. El a refuzat sa dea numele posibililor candidati. PNL Mures nu a luat parte la discutii deoarece si-a pus candidatii, atat la primaria Tg Mures cat si la CJ Mures, conform Newsin.

La aceeasi intrunire au participat si reprezentanti ai partidelor romanesti, PD-L si PNG, formatiuni care incearca sa gaseasca un candidat unic, roman, pentru functia de primar pentru Tg. Mures si pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean.
Publicat Joi, 3 Aprilie 2008 - 08:03
Cuvinte cheie: alegeri locale, PSD, PRM, PNL | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours