Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PSD si PD-L Buzau si-au impartit institutiile deconcentrate

Conducerile organizatiilor judetene ale PSD, PC si PDL au parafat, miercuri, un protocol de colaborare in plan local, care se refera la institutiile descentralizate din judet, dar care nu prevede si formarea de noi majoritati in consilii

"Actul semnat de cele doua formatiuni are la baza protoculul incheiat la nivel central si traseaza responsabilitatile ce revin celor doua partide asupra institutiilor descentralizate din judet”, a spus presedintele organizatiei municipale a PDL, Sebastian Radu, membru in comisia care a semnat protocolul cu PSD Buzau. Potrivit acestuia, protocolul nu face referire si la alte aspecte, precum crearea de noi majoritati in forurile legislative, judetean si local.

In acest sens, si social-democratii fac precizari din care reiese ca protocolul recent incheiat la Buzau este doar o confirmare a colaborarii parafate la nivel central si ca nu afecteaza in niciun fel actualele majoritati formate la nivelul consiliilor judetene si locale.

”In ultima vreme diverse persoane, in afara structurilor politice ale partidului, discuta in diverse medii modificari in consiliile locale si in Consiliul Judetean in ceea ce priveste constituirea unor noi majoritati. Dorim sa informam in mod oficial opinia publica ca nu exista nicio prevedere in legatura cu tema sus-mentionata in protocolul incheiat la nivel national intre PSD + PC si PDL.

De asemenea, precizam ca nu exista niciun fel de solicitare oficiala a unuia dintre cele doua partide aflate la guvernare, semnatare ale protocolului, cu privire la modificarile unor majoritati in Consiliul Judetean si in consiliile locale. In aceeasi ordine de idei, cu atat mai mult nu exista niciun fel de mandatare a vreunui lider politic din Organizatia PSD Buzau pentru a negocia o asemenea situatie.

Precizam ca astfel de modificari, cum de altfel si nominalizarile unor persoane apar in primul rand prin efectul vointei politice a unuia dintre cele doua partide, atunci cand exista o solicitare, iar deciziile cu privire la acest subiect sunt atributul structurilor politice alese din cele doua partide, in conformitate cu prevederile statutare”, se arata intr-un comunicat de presa, remis joi, de PSD Buzau.

Publicat Joi, 22 Ianuarie 2009 - 14:04
Cuvinte cheie: PSD, PD-L, Buzau, negocieri, institutii, deconcentrate | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours