Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PSD se teme ca si-ar putea pierde identitatea

PSD trebuie sa evite riscurile induse de diminuarea identitatii sale doctrinare si trebuie sa impuna ideea ca isi promoveaza proiectele de stanga care l-au adus la putere, se arata in Strategia grupurilor parlamentare ale social-democratilor, prezentata vineri.

"Din punctul de vedere al contextului politic, PSD se afla intr-o perioada destul de complicata, ca partener egal intr-o guvernare de mare coalitie. Riscurile induse de diminuarea rolului si identitatii doctrinare a partidului trebuie corect calculate si evitate, in vederea consolidarii credibilitatii si imaginii publice a partidului, a politicilor social-democratice ale sale", se arata intr-un document ce va fi prezentat grupurilor parlamentare ale PSD si PC, reunite vineri la Sinaia.

Potrivit textului citat "inerentele frictiuni, induse de politica de coguvernare specifica dreptei, algoritmizarea, posibilitatea aparitiei unor incongruente tipice guvernelor de coalitie pot lasa impresia unei guvernari lipsite de coerenta sau de reactie la teme de interes general".

In plus, parlamentarilor social-democrati li se mai transmite ca trebuie sa fie foarte clar ca PSD participa la guvernare ca partid de stanga pe baza unei agende politice adecvate. Grupurile PSD se reunesc vineri si sambata pentru a dezbate strategia parlamentara si guvernamentala, precum si bugetul.

Publicat Vineri, 30 Ianuarie 2009 - 17:58
Cuvinte cheie: PSD, strategie, identitate | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours