Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PSD Covasna: Autosesizarea CNCD cu privire la Prefectura a fost o comanda politica

Conducerea PSD Covasna sustine ca autosesizarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii la adresa prefectului, in cazul solicitarii privind componenta etnica a deconcentratelor, a fost o chestiune politica si va solicita Comisiei de Abuzuri din Parlament sa analizeze aceasta situatie.

Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca desi CNCD este o institutie care ar trebui sa pastreze o echidistanta fata de factorul politic, "ordinele UDMR" s-ar executa repede la nivelul acesteia, relateaza Newsin.

"Voi cere Comisiei de Abuzuri sa analizam acest caz de autosesizare in comparatie cu alte multe cazuri care au fost publice si in care nu s-a autosesizat si in comparatie chiar si cu alte cazuri in care a fost sesizat si a luat niste decizii, asa, in doru lelii ca sa spunem", a declarat deputatul Horia Grama.

Grama a completat ca actiunea sa il vizeaza si pe conducatorul Consiliului, Asztalas Csaba, care in loc sa urmareasca probleme reale de discriminare ar face abuzuri si ar raspunde la comenzi politice.

Intrebat daca a fost vorba despre o actiune politica, Grama a spus ca este vorba despre o actiune comandata politic de UDMR presedintelui pe care "l-au pus ei".

Horia Grama a mai spus ca le solicita cetatenilor ca de acum inainte sa depuna la sediul partidului plangeri privind discriminarea in judetul Covasna, facute de autoritatile publice, iar aceste cazuri vor fi urmarite foarte atent, la fel si modul de actionare al CNCD.

CNCD s-a autosesizat in privinta solicitarii cu privire la apartenenta etnica a angajatilor din deconcentratele din Covasna si a citat Institutia Prefectului pentru solutionarea cazului.

Publicat Vineri, 27 Martie 2009 - 16:09
Cuvinte cheie: PSD Covasna, CNCD, autosesizare, Horia Grama | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours