Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PSD a lasat cinci organizatii judetene fara conducere

Iliescu a cerut sa se faca analize si la filialele care au obtnut peste 20% din voturi, dar au pierdut primarii importante.
Iliescu a cerut sa se faca analize si la filialele care au obtnut peste 20% din voturi, dar au pierdut primarii importante.

Conducerea PSD a dizolvat vineri conducerile organizatiilor judetene din Alba, Arad, Bihor, Brasov si Cluj care au obtinut sub 20% la alegerile locale, iar Ion Iliescu a cerut analize si pentru filialele care au avut un procent mai mare, dar au pierdut in primarii importante.

De la dizolvare filialelor cu mai putin de 20% au fost excluse organizatiile din Harghita si Covasna, unde exista o "situatie specifica", potrivit liderului Mircea Geoana, citat de Realitatea. Dizolvarea celor 5 organizatii, doua dintre ele conduse de vicepresedintii Vasile Dancu (Cluj) si Constantin Nita (Brasov), vine dupa demisiile depuse deja de liderii din Mures, Giurgiu si Neamt.

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca Biroul Permanent National va desemna conducerile interimare ale organizatiilor a caror conducere a fost dizolvata sau a demisionat, potrivit Newsin.

Foto: Newsin

Publicat Vineri, 27 Iunie 2008 - 16:10
Cuvinte cheie: PSD, legeri Dancu, iliescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours