Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PNL va depune o motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pe Coduri

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca Delegatia Permanenta a decis, de principiu, depunerea unei motiuni de cenzura pe Coduri in situatia in care puterea va decide angajarea raspunderii pentru aceste patru acte normative.

Antonescu a afirmat ca, la propunerea lui Bogdan Olteanu, Delegatia Permanenta a luat in unanimitate "o decizie de natura politica", sub forma unei recomandari pentru grupurile parlamentare PNL. "Daca Guvernul Boc isi va asuma raspunderea asupra Codurilor, ca procedura parlamentara, va incerca sa le treaca fara dezbatere prin Parlament, atunci parlamentarii nostri vor initia o motiune de cenzura", a anuntat el, citat de Newsin.

"Suntem categoric de parere ca este un subiect si un camp legislativ mult prea important pentru a fi trecut prin procedura asumarii raspunderii. Nu suntem singurii in aceasta opinie - dupa cum cunoasteti ONG-uri diverse, cu diverse simpatii politice as putea sa spun, au ridicat serioase semne de intrebare si au cerut discutarea foarte serioasa si temeinica a acestor Coduri. Avem nevoie de ele de multa vreme, dar nu inseamna ca trebuie sa le trecem intr-un "hei-rup" care sa ne provoace mai multe daune decat efecte pozitive", a precizat Antonescu.

La randul sau, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a mentionat ca Norica Nicolai, Renate Weber si Smaranda Enache au fost mandatate "sa pregateasca ofensiva PNL contra prevederilor aberante din aceste Coduri".
Publicat Luni, 30 Martie 2009 - 15:26
Cuvinte cheie: pnl, orban, norica nicolai, renate weber, crin antonescu, justitie, cod penal, CPC, CPP | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours