Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PNL Galati, filiala pro-Tariceanu, conditioneaza votul in Congres de obtinerea unor functii in BPC

Vicepresedintele PNL, Victor Paul Dobre, merge la Congres cu o delegatie pro-Tariceanu, dar amana stabilirea mandatului deoarece vrea sa negocieze cu taberele Tariceanu si Antonescu obtinerea de functii in Biroul Politic Central.

Filiala PNL Galati nu a hotarat inca pe cine va sustine pentru presedintia partidului la Congresul din 20-21 martie: pe Calin Popescu Tariceanu sau pe Crin Antonescu. Liderul Victor Paul Dobre, supranumit "ministrul dezastrelor" in Cabinetul Tariceanu deoarece se ocupa de inundatii, le-a cerut membrilor Delegatiei Permanente de la Galati sa ii permita sa negocieze pana in ziua Congresului cu ambele tabere, Tariceanu si Antonescu, in scopul obtinerii cel putin unei functii in Biroul Politic Central al partidului, potrivit unor surse din partid citate de Newsin.

Vicepresedinte in exercitiu, Dobre a recunoscut ca mai vrea un mandat in BPC. "Probabil ca voi candida pentru o functie in Biroul Politic Central. Vor fi candidaturi unice, iar primii 15 vor fi vicepresedinti", a afirmat Victor Paul Dobre.

Liderul liberal a confirmat si faptul ca mandatul cu care vor merge la Congres cei 31 de delegati de la Galati va fi stabilit in perioada urmatoare. "Toti delegatii vor respecta mandatul Biroului Permanent Judetean, care urmeaza sa fie stabilit", a spus Dobre.

Cu toate ca rezultatul negocierii sustinerii la Congres contra functiilor politice la nivel central este in continuare deschis, liderul PNL Galati si-a conturat deja o delegatie pro-Tariceanu, au aratat surse din interiorul filialei. "Doar doi sau trei delegati au o viziune diferita si vor schimbarea la varful partidului, dar probabil ca vor fi tinuti din scurt", au adaugat sursele liberale. De altfel, Crin Antonescu a ocolit Galatiul in campania sa de atragere a sustinerii din partea organizatiilor judetene, preferand o intrevedere cu liberalii din Iasi.
Publicat Miercuri, 4 Martie 2009 - 11:21
Cuvinte cheie: Biroul Politic Central, concres, PNL, Tariceanu, Antonescu | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours