Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PDL vrea manageri de partid in organizatiile judetene

PDL se gandeste sa creeze in organizatiile judetene posturi de manageri de partid, care sa se ocupe de problemele administrative si organizatorice ale partidului, a anutat, marti, la Suceava, vicepresedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur.

"PDL se gandeste la o organizare interna cu manageri de partid care sa se ocupe de problemele administrative si organizatorice ale partidului", a spus Flutur, care a adaugat ca infiintarea acestor posturi este necesara pentru eficientizarea activitatii in teritoriu, relateaza Newsin.

Vicepresedintele PDL a precizat ca despre infiintarea acestui post de manager s-a discutat si in Biroul Politic al partidului, fara insa sa se ajunga la un consens, insa fiecare organizatie poate decide daca vrea sa aiba un asemenea post. "Am discutat la nivelul Biroului Politic, dar nu s-a ajuns la un consens (...) Avem autonomie si fiecare organizatie decide ce este mai bine la nivelul judetului", a explicat Flutur.

In ceea ce priveste calitatile necesare unui asemenea manager, Flutur a spus ca acesta trebuie sa aiba calitati de comunicare, de organizare, sa cunoasca bine judetul si sa aiba mult timp liber pentru a se putea implica in organizarea unor evenimente la care sa participe lideri ai partidului.

Gheorghe Flutur a mai anuntat ca seful campaniei PDL pentru alegerile europarlamentare in judetul Suceava va fi primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Publicat Marti, 24 Martie 2009 - 14:10
Cuvinte cheie: Gheorghe Flutur, manager de partid, PDL | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours