Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PDL si PSD Neamt si-au stabilit propunerile pentru sefiile de institutii deconcentrate

Filialele PDL si PSD Neamt si-au stabilit nominalizarile pentru conducerile institutiilor deconcentrate din judet si asteapta cadrul legal pentru efectuarea numirilor in functie.

Din cele 44 de institutii, impartite in mod egal intre PSD si PDL, doar in cazul a doua, Oficiul pentru Protectia Consumatorului si Garda de Mediu, asumate de social-democrati, nominalizarile nu au fost inca facute deoarece inca se analizeaza calitatea profesionala a solicitantilor.

"In principiu, noi am stabilit propunerile pentru toate institutiile, dar mai pot interveni schimbari. Am inteles ca in cel putin doua saptamani va fi aprobata si legea (care permite numirea politica a sefilor de institutii, n.r.). Am colaborat bine cu PSD, nu au fost probleme in aceasta privinta", a declarat prim-vicepresedintele PDL Neamt, Vasile Pruteanu, potrivit Newsin.

Potrivit liderilor PSD si PDL Neamt, cel putin sase persoane aflate acum la sefia unor institutii vor ramane in functii.

"In ceea ce ne priveste, cinci directori vor ramane in functie, trei neavand apartenenta politica, iar doi fiind fosti liberali. Deocamdata, asteptam cadrul legal. Nu ne grabim insa si nu am fortat pe nimeni sa paraseasca vreo functie. Stiu ca, in aceasta saptamana, legea va intra in plenul Senatului si cred ca in trei-patru saptamani va intra in vigoare", a spus, la randul lui, presedintele PSD Neamt, Ioan Munteanu.

Acesta a adaugat ca parteneriatul cu PDL la nivel judetean se desfasoara in conditii normale, subliniind ca nu exista probleme de genul celor "de la centru".

Cu toate ca au refuzat sa nominalizeze persoanele propuse, ambii lideri politici au admis ca oamenii care vor ocupa sefiile de institutii deconcentrate sunt, in mare parte, fosti ocupanti ai posturilor sau candidati ai celor doua filiale la alegerile parlamentare de anul trecut.
Publicat Luni, 9 Martie 2009 - 10:42
Cuvinte cheie: PDL, PSD, alegeri, Neamt | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours