Stiri similare
Optiuni
Numele tau:* Orasul/Locatia:* Email-ul tau:* URL site personal: Comentariu:* trimite comentariul
Numele tau:* Email-ul tau:* Numele prietenului:* Email-ul prietenului:* Adauga mesajul tau: trimite comentariul

PDL Constanta si-a desemnat sefii pentru institutiile deconcentrate

PDL Constanta si-a finalizat, vineri seara, lista de propuneri a partidului pentru sefiile institutiilor deconcentrate ce-i revin conform protocolului incheiat pe plan local cu PSD.

Potrivit vicepresedintelui organizatiei judetene, deputatul Zanfir Iorgus, membrii Biroului Permanent Judetean au stabilit si votat fiecare nume pentru functiile de conducere in institutiile descentralizate, urmand ca propunerile sa fie inaintate ministerelor pentru a face numirile.

In judetul Constanta, Partidul Democrat Liberal a nominalizat persoane pentru conducerile a 25 de institutii. Astfel, la Inspectoratul de Stat in Constructii, la nivel regional a fost desemnat Gigi Chiru, in timp ce la nivel judetean a fost inaintat numele lui Dumitru Moinescu. La Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a fost propus Dionisie Culetu, la Oficiul Teritorial pentru Protectia Consumatorilor - Marius Ciobanu, la Garda Financiara – Cristian Radu, la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara – Daniel Learciu, la Inspectoratul Teritorial de Munca – Florian Constantin.

Pentru conducerea Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a fost propus Adrian Sponte, la Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu - Nicoleta Griguta, la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca – Romulus Minca. La Directia Judeteana pentru Tineret, PDL a propus-o pe Cristina Branzoi, la Agentia pentru Protectia Mediului pe Senol Zevri, la Registrul Auto Roman a fost propus Tudorel Calapod, la Unitatea de Administrare Judeteana ANIF - Ioan Toanchina, la Oficiul Judetean de Posta - Alexandru Maxim, la Inspectoratul de Concurenta - Gheorghe Balaban, iar la Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, recipientelor sub presiune si instalatiilor de ridicat (ISCIR) - Mihai Plocean.

Directia judeteana de Telecomunicatii va fi condusa de Ioan Toma, la Oficiul Judetean de Consultanta Agricola propunerea PDL este Mihai Panaitescu, la Inspectia Silvica si de Vanatoare a fost nominalizat Adrian Gartu, la Unitatea Fitosanitara - Onorius Barsan, la Loteria Romana - Hristu Tararache, la Centrul Roman de Comert Exterior - Viorel Popescu, la Directia Judeteana de Statistica a Judetului - Gheorghe Busu, la Directia Judeteana a Arhivelor Nationale - Virgil Coman, iar la Oficiul de Mobilizarea Economiei si Pregatirea Teritoriului pentru Aparare - Gheorghe Sutu.

Publicat Sambata, 7 Februarie 2009 - 10:24
Cuvinte cheie: PDL, Constanta, sefi, deconcentrate | Afisari: 65,535
Comentarii
Nu s-a publicat nici un comentariu pentru acest material.

VREMEA

Acum:
Temperatura:
Umiditate:
Viteza vantului:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
:
Temperatura minima:
Temperatura maxima:
Ultima actualizare:
Vremea in alte localitati:
Store Hours